Hjørneskrivebord.dk: Find blandt 1610 Produkter | 8 Kategorier | 51 Brands | 75 Forhandlere

Bedste Halo Design Skrivebordslampe: Se top 9

(Opdateret maj 2023)

Du er landet på Hjørneskrivebord.dk, det helt rigtige sted at finde Halo Design skrivebordslamper. Vi har udvalgt de 9 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb!

Indholdsfortegnelse

  Top 9 Halo Design skrivebordslamper

  De 9 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

  ✅ Aktuelle tilbud på Halo Design skrivebordslamper | ✅ Skrivebordslampe-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

  Detaljeret gennemgang af de 9 bedste Halo Design skrivebordslamper

  Her kan du se hele vores liste over de bedste Halo Design skrivebordslamper som du kan finde lige nu.

  1: Halo Design Magni Small bordlampe i hvid med 3x forstørrelse

  Hvorfor vælge Halo Design Magni Small bordlampe i hvid med 3x forstørrelse?

  Magni er en praktisk bordlampe, der bliver en hjælpende hånd på kontoret eller derhjemme ved skrivebordet. Den er lavet af metal, er lakeret i en hvid finish og står stabilt på en robust bordplade. Lampen leveres også med en klemme, der giver mulighed for at klemme lampen fast på skærmvæggen, bogreolen eller skrivebordet. Magni er udstyret med et forstørrelsesglas, der forstørrer x3 og kan målrettes helt efter dine egne behov. Den er også udstyret med integreret LED-belysning, der spreder et varmt hvidt lys, der er perfekt til læsning eller anden koncentrationskrævende aktivitet.
  Lampen har en forstørrelse på x3.
  Leveres med både bordbase og klemme.
  Leveres med ledning + switch & stik.
  Integreret LED-belysning.

  2: Halo Design Colors Watch & Light LED skrivebordslampe med ur

  Hvorfor vælge Halo Design Colors Watch & Light LED skrivebordslampe med ur?

  Watch & Light er en smart og dekorativ bordlampe, der er udstyret med flere praktiske funktioner. Den er udstyret med integreret LED-belysning, der udsender et varmt hvidt lys (2700K), hvilket er optimalt til læsning eller anden koncentrationskrævende aktivitet. Lampen har også et display foran, der viser både tid, dato og andre ting, der er nødvendige for en glat hverdag (se længere nede under funktioner). Det er en smart lampe og en hjælpende hånd at have på kontoret eller på skrivebordet i hjemmet. Lampearmen kan drejes efter behov, og lyset kan også dæmpes.
  Lavet af metal og plast.
  Leveres med kabel + dæmper og stik.
  Integreret LED-belysning.

  Funktioner:

  • Temperatur
  • Tid og dato
  • Dæmpere
  • Arbejdsbelysning
  • Vækkeur

  3: Halo Design Fix LED bordlampe i sort 4W

  Hvorfor vælge Halo Design Fix LED bordlampe i sort 4W?

  En Fix lille LED skrivebordslampe med afbryder på foden og med et godt lys. Den er perfekt til lektielæsning, eller til håndarbejde ved sybordet. Armen på Fix skrivebordslampe er super fleksibel og derfor nem at indstille og dreje lyset i ønsket retning.

  4: Halo Design Office Adjust Light bordlampe i sort med Eyeprotection og USB stik

  Hvorfor vælge Halo Design Office Adjust Light bordlampe i sort med Eyeprotection og USB stik?

  Office er en funktionel serie bordlamper, der er tilpasset til det moderne kontor eller til skrivebordet i et hjemmemiljø. Lampen er lavet af aluminium, har en sortlakeret finish og et stilfuldt og simpelt udtryk. Den har en justerbar samling øverst på skærmen, der hjælper med at lede lyset op og ned i den ønskede vinkel. Den er også udstyret med integreret LED-belysning, der spreder et varmt hvidt lys og kan dæmpes, både i lysstyrke, men også i farvetemperatur. Dæmp fra varmt hvidt lys til køligere lys, og indstil den passende farvetemperatur og lysstyrke for øjeblikket. Office Adjust Light har også en USB-port, der giver dig mulighed for at oplade din mobiltelefon eller tablet.
  Leveres med ledning + lysdæmper og stik.
  Integreret LED-belysning.

  Oplysninger om farvetemperatur:
  Kan justere farvetemperaturen fra 2800K (varm hvid) - 6500K (dagslys).

  5: Halo Design Magni Large bordlampe i hvid med 3x forstørrelse

  Hvorfor vælge Halo Design Magni Large bordlampe i hvid med 3x forstørrelse?

  Magni er en praktisk bordlampe, der bliver en hjælpende hånd på kontoret eller derhjemme ved skrivebordet. Den er lavet af metal, er lakeret i en hvid finish og skrues let på plads med det praktiske beslag. Lampen er udstyret med et forstørrelsesglas, der forstørrer x3 og kan målrettes helt efter dine egne behov. Den er også udstyret med integreret LED-belysning, der spreder et varmt hvidt lys (3000K) - perfekt til læsning eller anden koncentrationskrævende aktivitet. Det lille låg på toppen gør det let at lukke forstørrelsesglasset, når det ikke er i brug, og kun bruge det som en bordlampe.
  Lampen har en forstørrelse på x3.
  Leveres med ledning + switch & stik.
  Integreret LED-belysning.

  6: Halo Design OFFICE Watch & Light Eyeprotection sort - 731756

  Hvorfor vælge Halo Design OFFICE Watch & Light Eyeprotection sort - 731756?

  Office er en praktisk serie bordlamper, der er tilpasset til det moderne kontor eller til skrivebordet i et hjemmemiljø. Disse lamper er udstyret med en række praktiske funktioner og skal være tilgængelige for at dække både behovet for lys, men også behovet for den teknologi, der kan være påkrævet. Lampen er lavet af aluminium, har en sortlakeret finish og et stilfuldt og simpelt udtryk. Den har to bøjelige samlinger - en i bunden af lampen, men også en til skærmen, som skal hjælpe med at lede lyset i den ønskede vinkel. Den er også udstyret med integreret LED-belysning, der spreder et varmt hvidt lys og kan dæmpes. Lampen har også et display, der tydeligt viser den ønskede information. Se nedenfor, hvilke funktioner der er i lampen.
  Integreret LED-belysning.


  Funktioner:

  • Dato tid
  • Godt arbejdslys med dæmper
  • Mulighed for at justere farvetemperaturen (3000K-5000K).
  • Integreret USB-port til mobil / tablet osv.
  • Vækkeur
  • Temperatur
  • Beskyttende skærm mod blænding

  7: Halo Design FIX LED Clip-on lamp 4W sort - 735617

  Hvorfor vælge Halo Design FIX LED Clip-on lamp 4W sort - 735617?

  Flot og enkel LED skrivebordslampe med klemme til montering på bordlampen, på en reolkant eller lign. Det er en praktisk måde at få et flot og brugbart LED lys på, uden at skulle have en lampe til at stå og fylde op på bordet.Armen på Fix skrivebordslampe

  8: Halo Design OFFICE Ideal Light Eyeprotection dark-grå - 731763

  Hvorfor vælge Halo Design OFFICE Ideal Light Eyeprotection dark-grå - 731763?

  Office er en funktionel serie bordlamper, der er tilpasset til det moderne kontor eller til skrivebordet i et hjemmemiljø. Lampen er lavet af aluminium, har en mørkegrå finish og et stilfuldt og simpelt udtryk. Den har en justerbar samling øverst på skærmen, der hjælper med at rette lyset sidelæns i den ønskede vinkel. Den er også udstyret med integreret LED-belysning, der spreder et varmt hvidt lys og kan dæmpes, både i lysstyrke, men også i farvetemperatur. Dæmp fra varmt hvidt lys til køligere lys, og indstil den passende farvetemperatur og lysstyrke for øjeblikket.
  Lysdæmperen er placeret på bunden af lampen.
  Leveres med ledning + lysdæmper og stik.
  Integreret LED-belysning.

  Oplysninger om farvetemperatur:
  Kan justere farvetemperaturen fra 3100K - 5100K.

  9: Magni, Skrivebordslampe med stor forstørrelsesglas by Halo Design (H: 76 cm. x B: 22 cm., Hvid)

  Magni, Skrivebordslampe med stor forstørrelsesglas by Halo Design (H: 76 cm. x B: 22 cm., Hvid)

  Hvorfor vælge Magni, Skrivebordslampe med stor forstørrelsesglas by Halo Design (H: 76 cm. x B: 22 cm., Hvid)?

  Her ses Magni, Skrivebordslampe med stor forstørrelsesglas fra Magni-serien fra brandet Halo Design.

  Andre mærker af skrivebordslamper

  På vores liste her har vi samlet de Halo Design bedste skrivebordslamper på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde den helt rigtige skrivebordslampe til dine behov:

  Indholdsfortegnelse
  Til Top