Du er landet på Hjørneskrivebord.dk, det helt rigtige sted at finde skrivebordsstol. Vi har udvalgt de 8 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 8 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle skrivebordsstol tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Noah Skrivebordsstol

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Unishop.nu.

Her kan “Noah Skrivebordsstol” fås til 1149,- kr.

Se hos Unishop.nu ❯❯

2: Ebba Skrivebordsstol

Anden anbefaling har vi fundet hos Unishop.nu, hvor du kan købe Ebba Skrivebordsstol til kun 1149,- kr.

Se hos Unishop.nu ❯❯

3: Veni Skrivebordsstol

Næste anbefaling er “Veni Skrivebordsstol”.

Dagens bedste tilbud på “Veni Skrivebordsstol” har vi fundet hos Unishop.nu hvor prisen lige nu er 1199,- kr.

Se hos Unishop.nu ❯❯

4: Berra skrivebordsstol – Hvid

Produkt nummer 4 på vores “skrivebordsstol-liste” er Berra skrivebordsstol – Hvid som du lige nu kan købe for 669,- hos Unishop.nu

Se hos Unishop.nu ❯❯

8: Esa Skrivebordsstol

Sidste produkt på vores liste er Esa Skrivebordsstol som vi har fundet til 719,- hos Unishop.nu.

Se hos Unishop.nu ❯❯

Flere produkter.

De 8 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste skrivebordsstol i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse skrivebordsstol:

Dyreste Skrivebordsstol på listen er Gamingstol, skrivebordsstol med fodstøtte, nakkestøtte og lændepude fra Lammeuld.dk med en pris på 2199.00. Billigste udvalgte Skrivebordsstol er Berra skrivebordsstol – Hvid som du kan købe for 669.00 hos Unishop.nu. Forskellen på de to priser er 1530 kr. – de 8 Skrivebordsstol vi har fundet koster i gennemsnit 2670 kr.
Ovenstående Skrivebordsstol data og priser er hentet fra 4 butikker (Unishop.nu, Boboonline.dk, Likehome.dk, Lammeuld.dk). Alle Skrivebordsstol tilbud er opdateret i dag 03-07-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Skrivebordsstol guides:

Fandt du ikke det rigtige Skrivebordsstol blandt de 8 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Skrivebordsstol: